You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI Patric Iluț învingător la Maramureș Rookie Fest de la Izvoare!

ALTE SPORTURI Patric Iluț învingător la Maramureș Rookie Fest de la Izvoare!

 

 

 

 

 

Radu Țolaș 

Patric Iluț învingător la Maramureș Rookie Fest de la Izvoare!

Maramureș Rookie Fest, ajuns la cea de-a 2-a ediție, parte din circuitul mondial World Rookie Tour, a fost un real succes, un eveniment de clasa cu mulți participanți și cu un nivel foarte ridicat de performanță! Evenimentul care a fost finanțat cu ajutorul Consiliului Județean Maramureș, a adus la start concurenți din 6 țări, pregătiți să ia titlul suprem și să urce în ierarhia mondială.

Echipa ACS Extrem Rivulus a reușit să construiască un park pretabil pentru un astfel de concurs în mai puțin de o săptămână! Traseul de pe pârtia Cora, din stațiunea Izvoare, județul Maramureș care va rămâne ca park permanent, fiind unul omologat!

Concursul a aliniat la start echipe de top din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia și bineînțeles Romania. Atleții s-au luptat pentru un loc pe podium, loc care le asigură automat calificarea în finala circuitului World Rookie Tour din Kaprun, din luna martie, dar și pentru premiile extrem de valoroase puse la bataie de organizatori cu ajutorul sponsorilor. Haideti să-i cunoastem pe câștigători :

Categoria girls :

locul 1 : NOAM MESZAROS (HUN) – 69,3 puncte

locul 2 : ZUZANNA MACHOWSKA (POL) – 64,6 puncte

locul 3 : JESSICA ZAINEA POP (ROU) – 38,6 puncte

Categoria grom boys (sub 15 ani):

locul 1 : PATRIC ILUȚ (ROU) – 91 puncte

locul 2 : GUSTAV NAWARKIEWICZWISINIEWSKI (POL) – 83,6 puncte

locul 3 : RICCO NAWARKIEWICZWISINIEWSKI (POL) – 68 puncte

Categoria rookie boys (sub 19 ani):

locul 1 : BALINT FODOR (HUN) – 71,3 puncte

locul 2 : MARC ALEXANDRU POP (ROU) – 58 puncte

locul 3 : DAVID BARNA (ROU) – 55,6 puncte

Cu 91 de puncte, băimareanul Patric Iluț „The Flying Boy” este câștigătorul overall al etapei de la Izvoare, rezultat fantastic pentru snowboardingul românesc !

În snowparkul de la Izvoare, in intervalul 17-19 februarie, ACS Extrem Rivulus organizează evenimentul Romania’s Cup, concurs deschis pentru toți iubitorii de snowboard și freeski, indiferent de vârstă (grom, rookie, adult, over 40, concurs cu punctaj internațional WSPL și FIS unde este cazul !

Lasă un răspuns

Top